IMG_2994.JPG
IMG_2995.JPG
IMG_2996.JPG
IMG_2997.JPG
IMG_2998.JPG

Bondegårdsidyl og stueopdræt… 24-7-365

Vi bor på NYLØKKEGAARD, 300 meter fra og 30 meter over Isefjorden, med en frugtplantage, der skråner ned mod fjorden på den ene side, og med marker på de andre. Ad en lille markvej kommer man frem til gården fra 1677, der takket være en blanding af kampesten og mange generationers anstrengelser ligger totalt restaureret og alligevel stor set som den har gjort i over 339 år. 

 

Haven omkring gården er over 1 tønde land og afgrænset af gamle stendiger fra 1200-årerne. Hundene bor naturligvis sammen med os andre på gården, mens vores katte bor i stalden, hvorfra de ofte fanger mus, eller besøger deres venner - hundene - inden døre og ser "Hvem vil være stær" sammen med os andre.

 

Her på gården bor Winnie og Henrik sammen med hundene NUKA, GOOGLE, FILHA, APPLE, TOSCA & SENTA

(eller er det omvendt? ) samt missekattene, MONEY & PENNY foruden 6 høns og 1 hans. Børnene er flyttet hjemmefra. Vi er så heldige at arbejde hjemmefra med vores lille reklamebureau FICH&CO. (Fikogko)

Derfor er der altid nogen hjemme ligesom i gamle dage. Hundene er derfor heller ikke meget alene, selv om de sagtens kan passe bedriften, hvis vi er væk 4-5 timer i ny og næ. Hundene bader dagligt - året rundt - i fjorden, og får lange ture gennem plantagen eller langs stranden og nyder landlivets glæder sammen med os andre.

 

Når vi har hvalpe - kan hvalpene fra 4 ugers alderen - gå på opdagelse på hele Gården ude og inde...

Om natten sover hvalpene dog i deres hvalpestue.

middagslur_sh.png
Hunde på job
En lille tur rundt om Gården i al slags vejr…
kennel newluck middagslur
kennel newluck nyløkkegaard baghave
kennel newluck gårdspladsen
kennel newluck bondegårdsidyl
kennel newluck nyløkkegaard
kennel newluck magolia
kennel newluck morgensol
kennel newluck rådyr
kennel newluck sommersne
kennel newluck vintersø