top of page
IMG_2994.JPG
IMG_2995.JPG
IMG_2996.JPG
IMG_2997.JPG
IMG_2998.JPG

Landidyl og stueopdræt… 24-7-365

Billedfrisen herover er fra 2006 med SMILA, ROBIN og SIRUP. Læg mærke til min og SIRUPs ansigtsmimik. Billederne blevt taget med "skjult kamera".

 

08.06.2022 NEWLUCK (Winnie samt GOOGLE, FILHA, CARMEN, AIDA & ISOLDE er flyttet til ny idyl;

Istebjerg v. Kalundborg.

MEMORANDUM:

* Henrik døde uventet 19.06.2021

Vi boede på NYLØKKEGAARD, 300 meter fra og 30 meter over Isefjorden, med en frugtplantage, der skrånede ned mod fjorden på den ene side, og med marker på de andre. Ad en lille markvej kom man frem til gården fra 1677, der takket være en blanding af kampesten og mange generationers anstrengelser ligger totalt restaureret og alligevel stor set som den har gjort i flere hundrede år. Vi boede der siden 2001. Mange af billederne her på hjemmesiden er fra tiden på NYLØKKEGAARD.

I dag er dog næsten alt det samme. Der altid nogen hjemme ligesom i gamle dage. Hundene er derfor heller ikke meget alene, selv om de sagtens kan passe bedriften, hvis jeg er væk 4-5 timer i ny og næ. Når jeg har hvalpe - kan hvalpene fra 4 ugers alderen - gå på opdagelse på hele gården ude og inde... Om natten sover hvalpene dog i deres hvalpestue.

Hist hvor vejen slår en bugt - ligger der et hus så smukt. På den stille vej sker der spændende en gang i mellem. Store og små heste rider fobi. Andre hunde går forbi. Børn på cykler og løbehjul. Biler og store lastbiler, traktorer og mejetærskere. Barnevogne og campingvogne. Dette er en vigtig del af hvalpenes socialicering. Så når hvalpene rejser hjemmefra, er de godt rustede til den store verden, der venter…

middagslur_sh.png
Hunde på job
En lille tur rundt om huset i al slags vejr…
NEWLUCK_udsigt_graaskyer
NEWLUCK_udsigt_lammeskyer,jpg
NEWLUCK_solopgang
FILHA_sol
vintermåne_jul 2022
CARMEN-ZAP
carmen_sofakartoffel_zap
hvalpe_haveleg
ISOLDE_stakit
NEWLUCK_CARMEN_pk22
NEWLUCK_sofahygge
NEWLUCK_venter på godbid
NEWLUCK_vinterleg 2022
NEWLUCK_vinterleg1
NEWLUCK_vinterleg3
NEWLUCK_vinterleg4
NEWLUCK_vinterleg2
newluck-hundeleg2021-zapfoto
triptraptaæsko
bottom of page