top of page

Som barn ringede jeg på dørene for at få lov til at gå tur med folks hunde. Som voksen ønskede jeg mig brændende en hund. Men der skulle alligevel gå mange år, før jeg kom til at bo et sted, hvor det både var lovligt og praktisk at have hund. Men så endelig en dag fik jeg ROBIN. Men da vi ville have en Golden mere - måtte vi flytte fra Langelinie i KBH til Bøsserup.   Og det gjorde vi så i 2001, da vi købte NYLØKKEGAARD i Nykøbing Sjælland.

STAMTRÆET

Henrik og jeg købte siden SMILA, så ROBIN havde en legeven. Senere fik ROBIN hvalpe og vi beholdte SIRUP. Så fik SMILA hvalpe og vi beholdte GOSSIP. Så arvede vi LADY. NUKA fik vi som 2-årig og nød livet på vores landsted NYLØKKEGAARD" ved Isefjorden med alle vores hunde og med vores Kennel "NEWLUCK" – der var et mindre opdræt af Goldens – men med garanti et af de mest kærlige! Men Henrik døde juni 2021 og jeg solgte NYLØKKEGAARD i juni 2022 og flyttede til Kalundborg.

 

ROBIN var mor til SIRUP. SIRUP blev den ældste og var mor til GOOGLE (død 2022). GOOGLE var mor til RUSALKA og APPLE og mormor til AIDA og ISOLDE samt oldemor til OFELIA (født 2023)

AIDA er efter RUSALKA. ISOLDE er efter APPLE. OFELIA er efter AIDA

GOSSIP var efter SMILA og fik aldrig hvalpe. NUKA fik vi som 2-årig og var mor til både FILHA og TOSCA. TOSCA er mor til SENTA. FILHA (død 2023) var mor til CARMEN

 

Så jeg endte op med 2 tævelinier:

Den ene efter ROBIN = Robernof'ere. Og den anden efter NUKA = Nuxenbax'ere.

Men CARMEN fik påvist katarakt (2023) og måtte desværre tages ud af avl og så endte min ene tæveline

Min dejlige hundeflok består i 2023 af nu 3 hjemmeboende tæver:

AIDA, ISOLDE og OFELIA (ROBERNOF'ere)

NYTÅRSKUR 2019:

TV: FILHA, NUKA & TOSCA og Cecilie

TH: SENTA, APPLE & GOOGLE og Winnie

Cecilie & Winnie Frisenette-Fich

julehundetur_2018_crop.png
bottom of page